SKK Avelsdata

Till innehåll - hjälp

Gå till hjälpavsnitt

Välj hund/hundar

Sidan visar en sammanställning över de hundar som motsvarar de sökkriterier som satts upp. Under rubriken ”Observandum” kan stopptecken eller varningstecken förekomma. Stopptecken innebär att det är ett brott mot SKKs Grundregler att använda hunden till avel och/eller att hunden inte uppfyller registreringsbestämmelsernas krav. Varningstecknen innebär att det finns registrerade uppgifter om hunden man bör känna till. Avelsdata visar de uppgifter som finns registrerade hos SKK för aktuell hund och de observandum som redovisas är inte en heltäckande information och säger därmed inte allt om en hunds lämplighet att gå i avel. Under rubriken noteringar kan uppgifter finnas t ex om att en hund är avliden (om det har anmälts till SKK).

Hjälp

Du kan sortera din lista på olika sätt, läs mer om sortering under ”Allmänt”.
Välj dina hundar genom att bocka för rutor för önskade hundar och tryck på knappen ”OK” högst upp i fönstret. Vill du ändra ditt urval använder du knappen ”Ändra urval” för att komma tillbaka till urvalsfönstret.

Gå till informationsavsnitt