SKK Avelsdata

Till innehåll - hjälp

Gå till hjälpavsnitt

Kullstorlek

Sidan visar antal svenskfödda kullar samt hur den genomsnittliga kullstorleken inom rasen förändrats över åren. Statistiken är baserad på kullarnas födelseår och finns från 1990 och framåt.

Hjälp
De senaste 10 åren är förvalda när du väljer ”Ålder första valpkull”. Du kan ändra år eller typ av statistik genom att använda rullgardinerna och trycka på knappen ”Visa”. Vill du endast se ett år väljer du samma år i båda rullgardinerna.

Gå till informationsavsnitt