Hjälp om internetanmälanVillkor för betalning


Betala med ditt kontokort:
Välj vilket kontokort du vill använda, klicka sedan Fortsätt. Därefter fyller du i ditt kortnummer och kortets giltighetstid (står på kortet), klicka sedan på Fortsätt. Vi accepterar VISA och MasterCard.
Obs! Kortet måste ha 3D-secure för att kunna betala på SKKs Internetanmälan.

Betala med ditt swish:
Gäller endast svenska utställare. Följ instruktionerna när du väljer betalningsmetod swish.


Oavsett vilket betalsätt du använder dig av får du efter godkänd och genomförd betalning en "Internet-kvittens" som visar att din anmälan är mottagen. Vi rekommenderar att du sparar denna information eller skriver ut kvittensen.

OBS! Viktigt: Avbryt ej betalningsproceduren förrän du fått en Internet-kvittens av din anmälan!

Avgifter
Vid betalning med bank- eller kontokort debiterar SKK ingen avgift.

Alla transaktioner som sker via oss krypteras med hjälp av den senaste SSL-tekniken, 128-bitars kryptering. Vid kortköp använder vi ditt kortnummer endast för att dra pengarna från ditt konto, vi spar alltså inte det någonstans.

Återbetalning
Vid återbetalning, ta kontakt med arrangerande klubb.

Ändring av villkor
SKK förbehåller sig rätten att ändra ovanstående villkor utan varsel.
I det fall där du som anmäler via Internet inte följer instruktionerna, kan inte SKK hållas ansvarig för att en betalning inte kunnat effektueras trots att täckning fanns på betalkontot.

Om du inte har fått svar på dina frågor eller om du vill kommentera vår tjänst i övrigt, kontakta tavling@skk.se, eller ta kontakt med SKKs Tävlingsavdelning, tel: 08-795 33 22.