Hjälp om internetanmälanVillkor för betalning


Du kan betala anmälningsavgiften på två olika sätt:

  • direktbetalning via din Internetbank (kräver att du är ansluten till en elektronisk betaltjänst) - vi har avtal med följande banker: Handelsbanken, Swedbank (FöreningsSparbanken) eller Nordea. Gäller svenska utställare.
  • via kontokort (giltigt kontokort krävs) - vi accepterar VISA och MasterCard.

Du som användare ansvarar själv för att du har den utrustningen som krävs, t.ex. programvara för att nå ditt bankkonto.

Direktbetalning via Internetbank (svenska utställare):
Har du en elektronisk betaltjänst kan du enkelt betala via den SAMTIDIGT som du gör din anmälan. Välj då din Internet-bank i listan och klicka sedan Fortsätt. Då tar bankens betaltjänst över och du fyller i nödvändiga uppgifter.
OBS! Om du uppmanas uppge PG-konto eller liknande, ska du avbryta då det inte behövs när man gör en direktbetalning.

OBS! Det är viktigt att du klickar på "åter till säljföretaget" (eller liknande text) om banken ger detta val under betalningsproceduren, annars kommer du ej att få en Internet-kvittens på din betalning.

Betala med ditt kontokort:
Välj vilket kontokort du vill använda, klicka sedan Fortsätt. Därefter fyller du i ditt kortnummer och kortets giltighetstid (står på kortet), klicka sedan på Fortsätt.


Oavsett vilket betalsätt du använder dig av får du efter godkänd och genomförd betalning en "Internet-kvittens" som visar att din anmälan är mottagen. Vi rekommenderar att du sparar denna information.

OBS! Viktigt: Avbryt ej betalningsproceduren förrän du fått en Internet-kvittens av din anmälan!

Avgifter
Vid betalning med bank- eller kontokort debiterar SKK ingen avgift.

Alla transaktioner som sker via oss krypteras med hjälp av den senaste SSL-tekniken, 128-bitars kryptering. Vid kortköp använder vi ditt kortnummer endast för att dra pengarna från ditt konto, vi spar alltså inte det någonstans.

Återbetalning
Vid återbetalning, ta kontakt med arrangerande klubb.

Ändring av villkor
SKK förbehåller sig rätten att ändra ovanstående villkor utan varsel.
I det fall där du som anmäler via Internet inte följer instruktionerna, kan inte SKK hållas ansvarig för att en betalning inte kunnat effektueras trots att täckning fanns på betalkontot.

Om du inte har fått svar på dina frågor eller om du vill kommentera vår tjänst i övrigt, kontakta tavling@skk.se, eller ta kontakt med SKKs Tävlingsavdelning, tel: 08-795 33 22.